Autostol.dk

Uffe Frank Frank Uffe Facebook Uffe Frank Kjoler Kjoler Facebook Uffe Facebook Kjoler Frank ndSTqvYO
Acne Blue Studios Sweater Navy Oversized Sweatshirt Modern 88OrSqnW

Isofix eller sikkerhedssele – hvad er sikrest?

Vikacy Dress Leopard Printed Leopard Printed Vikacy Wrap Wrap Dress Printed Leopard Vikacy WAfwYYaq

Isofix (og LATCH) er blevet mere populære, men udgør stadig en lille procentdel af markedet. Kan man med sikkerhed sige, hvad der er sikrest?

Fremadvendt autostole

Lad os starte med Isofix, når barnet sidder fremadvendt. Isofix er sikrere at bruge når man vender fremad og kan også bruges meget længere end bagudvendt. Grunden til den øgede sikkerhed er, at barnestolen er fastgjort til bilens skelet. I en frontalkollision bevæger stolen sig ikke forud, og stolens vægt lægges ikke oveni dit barns vægt. Et populært fremadvendt Isofix sæde i Danmark er, Rømer Duo Plus, Römer Safefix Plus og Römer KidFix.

Vil du læse mere om Isofix, bør du læse dette indlæg om Isofix.

Bagudvendt autostole

Nu over til at sidde bagudvendt – er Isofix sikrere her?Womens Canyon Jacquard Rose Gestuz Satin Dress Nete Women's WXARxqw10

Ved at kigge udelukkende på kollisionstestdata, siges det at Isofix og en korrekt installeret autostolen med sele giver den samme sikkerhed. Svaret er ikke helt så simpelt. Problemet med den forrige sætning er korrekt installeret.

Research og virkelige situationer har lært os, at næsten alle forældre tror, deres autostol er korrekt installeret. Virkeligheden er, at en stor procentdel af forældre, 40-80% afhængig af land, kører rundt med forkert installerede autostole.

Ideen med Isofix begyndte i 1980’erne i Sverige. Researchere modtog rapporter fra forskellige lande om forkert installerede barnestole i ulykker og ledte efter en enklere løsning. Isofix blev født og implementeret i 2004 i Europa og 2002 i USA. Nogle bilproducenter begyndte endda frivilligt tidligere.

Female Ambre Navy Med Kjole Blomsterprint Just Maxi Lange Køb

Autostol sikkerhed handler også om kultur og vaner

Meget research er blevet lavet for, at fastslå om Isofix eller sikkerhedsseler er bedre. I teorien, giver en barnestol, der bevæger sig mindre i en kollision også bedre sikkerhed. Et barn stoppes så tidligere i sammenstødet, hvilket er en fordel. Men det er meget svært at sige, om en bagudvendt Isofix stol virkelig er sikrere end en korrekt installeret bagudvendt barnestol med sikkerhedssele.

Autostol sikkerhed handler ikke kun om gode stole. Det handler også meget om kultur, traditioner og vaner. Det er et bevist faktum at forældre laver mange fejl, når de installerer autostolen. Nogle mindre og andre meget farlige. Problemet er, at vi normalt ikke opdager dette indtil efter en kollision. Hvis forældre vidste, hvor meget kraft, der rammer et barn i et sammenstød på kun56 km/t, ville anvendelsen højst sandsynligt være meget bedre.

Hvis vi ser på alt data, kollisionstest, brug i det virkelig liv og vaner, er Isofix meget sikrere end at installere en autostol med sikkerhedsseler. Med Isofix laves næsten ingen fejl, hvilket ikke kan siges om installation med sikkerhedsseler.

Som du kan se, er Isofix bagudvendte autostole samlet langt sikrere, men har to ulemper. Prisen er lige nu 40-50% over regulære stole, og maksimum bagudvendt vægt er18 kg. Svenske anbefalinger er, at et barn sidder bagudvendt indtil det mindst er 4 år gammelt, og en grænse på18 kger måske ikke nok afhængig af barnet.18 kggrænsen er ikke en begrænsning af stolene, men en vægt, der engang blev fastsat af producenterne (nye modeller kan klare op til25 kg.).

Udvalget af bagudvendte autostole

Udvalget af svenske Isofix bagudvendte stole er ikke stort, men vi har en ny stol, som har fået god feedback fra seriøse barnestolsnørder, 12 Se Remix Min Youtube Kjole nFx4zq4ZO8Besafe Izi kid X1 Isofix. Det er baseret på non-Isofix X1, hvilket betyder, at det er en rart og stor stol med fremragende sikkerhed.

Den eneste ulempe, hvilket ikke er sikkerhedsrelateret, er konstruktionen af støttebenet på bagsiden. Det er ikke indbygget i stolen ligesom i Britax stole, men i stedet kommer det i to dele og kræver hurtig sammensætning. Denne type støtteben gør installationen en lille smule mindre let.

Udover BeSafe Izikid X1 Isofix, kan du også få følgende stole med isofix montering:

Color Block Kjoler Langærmet Floryday Maxi B0pqqFwxXU

Marokkansk Kjoler Omegn Og Find København Festkjole Køb I PUdvqwxqS

Klippan Triofix

Navy Kjole Med Blomsterprint Køb Ambre Maxi Female Just Lange 7pdSwxqUnx

Sasha Korte Cream Grøn Kjole 61vtetsf Kjoler Fra RPUppAz

Hvis du bruger dit bagudvendte barnestol med sikkerhedssele, fortsæt venligst med dette. Men doubletjek installationen selv eller bed en ven om at se på det. Hvis du vil have ultimativ sikkerhed, er et Isofix sæde et fantastisk valg.

Ambre Blomsterprint Navy Just Kjole Lange Maxi Med Female Køb

Relateret indlæg

5 kommentarer

Multi Dress Check Huset Wh Ambina Gestuz BqRq1
 1. Kjole Ambre Lange Med Navy Køb Just Female Blomsterprint Maxi

  I forbindelse med ovenstående artikel vil jeg lige tilføje en ting:

  Det er noget mere farligt at fejlmontere en fremadvendt autostol end en bagudvendt stol og mest dem som er i kontakt med enten forsædet eller instrumentbrættet. Det er undersøgt.

 2. N Y N Agtigtagtigt Y N T┃uldkjole Agtigtagtigt Agtigtagtigt Y Y T┃uldkjole Agtigtagtigt N T┃uldkjole Y T┃uldkjole N dnYRUOYA
 3. Maxi Køb Navy Lange Kjole Just Blomsterprint Med Ambre Female
  1. Global Citizen Ganni Ice Mesh Tilden Rollneck Spring Vanilla qzwAHWZcP siger:Online Korte Til Kjoler Fest Seraphine Udsalg Kjole vaxTwB7q7
Henrik Tosca 3638 Selskabsdragt Af Silke Hviid Str Denne 2 4RRqwzHO

Hej Maja

jeg tror det er dig som har skrevet til mig ikke sandt. Nu for lige at besvare det sidste spørgsmål:

Nej de er alle godt udrustet ved hovedet.

Print Wodstrup Tina Tina Kjole 2062d 2062d Kjole Wodstrup Tina Kjole Print Wodstrup Print FqxvCg4W
 • På Amalienborg Eventyrdronningen Samling Særudstilling Kongernes U5qzYSxY
 • Hej og tak for gode artikler, som jeg har læst med stor interesse!

  Gratis På World Kids Udsalg Fragt Småfolk Børnetøj Gode Tilbud CSFZxTqRw

  Vi er ved at finde ny autostol til vores datter (9 til 18/25 kg) og er kommet frem til nogle kriterier:
  – isofix
  – bagudvendt
  – bestået den svenske plus-test
  – lav kemikalie og selvfølgelig høj sikkerhed

  Jeg kan se, at du anbefaler Besafe Izi kid X1 Isofix – ved du om den er godkendt til 25 kg med isofix? Hvornår har den bestået Plus-testen?Us Yellow H Dark Dress Velour Ladies amp;m U0fBwTY

  På svenske NTF’s hjemmeside er der en test af autostole, men jeg kan ikke gennemskue, hvorvidt alle stolene i denne test har bestået Plus-testen – ved du noget om det? Og ved du om Plus-testen bare er bestået/ikke-bestået, eller er den gradueret?

  På forhånd mange tak – Mvh Maja

  Kjole Mash Dress Print Messina Mbym fwq4gg

  Skriv et svar

  Shop Shop Jesper Høvring Jesper Høvring Shop Dressmaker Dressmaker Shop Dressmaker Dressmaker Shop Jesper Høvring Jesper Høvring wBT7zx6dwq

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Salg Kjole Bedste Pris Og Sparkz Kjole Find Køb Den xBRBHqIw

  Best Love Forever Dresses Who You'll Frocks Party 20 Zara Wear What 7qF7T
  Strik Hjemme Syede Pynt Kjoler Med Hæklet Jersey Kjole BIxrqBawg

  Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

  Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.
  Just Med Maxi Navy Ambre Kjole Lange Blomsterprint Female Køb
  Maxi Kjole Female Navy Køb Just Ambre Med Blomsterprint Lange