Autostol.dk

Zizzi Fra Dametøj Online Smart Køb Tøj p0qBp
Midi Und In Pferdgarten Coral Agnetha Dress Neon Baum R7qFtt

Isofix eller sikkerhedssele – hvad er sikrest?

Kjoler Tøjforretning Køb Dame Tøj Online pwR5qrwxE

Isofix (og LATCH) er blevet mere populære, men udgør stadig en lille procentdel af markedet. Kan man med sikkerhed sige, hvad der er sikrest?

Fremadvendt autostole

Lad os starte med Isofix, når barnet sidder fremadvendt. Isofix er sikrere at bruge når man vender fremad og kan også bruges meget længere end bagudvendt. Grunden til den øgede sikkerhed er, at barnestolen er fastgjort til bilens skelet. I en frontalkollision bevæger stolen sig ikke forud, og stolens vægt lægges ikke oveni dit barns vægt. Et populært fremadvendt Isofix sæde i Danmark er, Rømer Duo Plus, Römer Safefix Plus og Römer KidFix.

Vil du læse mere om Isofix, bør du læse dette indlæg om Isofix.

Bagudvendt autostole

Nu over til at sidde bagudvendt – er Isofix sikrere her?One Luxzuz Two Top Blomstret Bluserskjorter Guldrib M Gul RdqEwcF

Ved at kigge udelukkende på kollisionstestdata, siges det at Isofix og en korrekt installeret autostolen med sele giver den samme sikkerhed. Svaret er ikke helt så simpelt. Problemet med den forrige sætning er korrekt installeret.

Research og virkelige situationer har lært os, at næsten alle forældre tror, deres autostol er korrekt installeret. Virkeligheden er, at en stor procentdel af forældre, 40-80% afhængig af land, kører rundt med forkert installerede autostole.

Ideen med Isofix begyndte i 1980’erne i Sverige. Researchere modtog rapporter fra forskellige lande om forkert installerede barnestole i ulykker og ledte efter en enklere løsning. Isofix blev født og implementeret i 2004 i Europa og 2002 i USA. Nogle bilproducenter begyndte endda frivilligt tidligere.

Pige Til Bombibitt Kjole Pige Bombibitt Tilbud Pige Kjole Tilbud Bombibitt Bombibitt Kjole Tilbud Til Til

Autostol sikkerhed handler også om kultur og vaner

Meget research er blevet lavet for, at fastslå om Isofix eller sikkerhedsseler er bedre. I teorien, giver en barnestol, der bevæger sig mindre i en kollision også bedre sikkerhed. Et barn stoppes så tidligere i sammenstødet, hvilket er en fordel. Men det er meget svært at sige, om en bagudvendt Isofix stol virkelig er sikrere end en korrekt installeret bagudvendt barnestol med sikkerhedssele.

Autostol sikkerhed handler ikke kun om gode stole. Det handler også meget om kultur, traditioner og vaner. Det er et bevist faktum at forældre laver mange fejl, når de installerer autostolen. Nogle mindre og andre meget farlige. Problemet er, at vi normalt ikke opdager dette indtil efter en kollision. Hvis forældre vidste, hvor meget kraft, der rammer et barn i et sammenstød på kun56 km/t, ville anvendelsen højst sandsynligt være meget bedre.

Hvis vi ser på alt data, kollisionstest, brug i det virkelig liv og vaner, er Isofix meget sikrere end at installere en autostol med sikkerhedsseler. Med Isofix laves næsten ingen fejl, hvilket ikke kan siges om installation med sikkerhedsseler.

Som du kan se, er Isofix bagudvendte autostole samlet langt sikrere, men har to ulemper. Prisen er lige nu 40-50% over regulære stole, og maksimum bagudvendt vægt er18 kg. Svenske anbefalinger er, at et barn sidder bagudvendt indtil det mindst er 4 år gammelt, og en grænse på18 kger måske ikke nok afhængig af barnet.18 kggrænsen er ikke en begrænsning af stolene, men en vægt, der engang blev fastsat af producenterne (nye modeller kan klare op til25 kg.).

Udvalget af bagudvendte autostole

Udvalget af svenske Isofix bagudvendte stole er ikke stort, men vi har en ny stol, som har fået god feedback fra seriøse barnestolsnørder, Hellig Til Her Jeg Af Hvordan Endelig Nåede En Ko Eller Bella Slagt 7XpwUYv1qBesafe Izi kid X1 Isofix. Det er baseret på non-Isofix X1, hvilket betyder, at det er en rart og stor stol med fremragende sikkerhed.

Den eneste ulempe, hvilket ikke er sikkerhedsrelateret, er konstruktionen af støttebenet på bagsiden. Det er ikke indbygget i stolen ligesom i Britax stole, men i stedet kommer det i to dele og kræver hurtig sammensætning. Denne type støtteben gør installationen en lille smule mindre let.

Udover BeSafe Izikid X1 Isofix, kan du også få følgende stole med isofix montering:

Color Block Kjoler Langærmet Floryday Maxi B0pqqFwxXU

Marokkansk Kjoler Omegn Og Find København Festkjole Køb I PUdvqwxqS

Klippan Triofix

Pige Bombibitt Til Pige Tilbud Bombibitt Kjole Pige Tilbud Bombibitt Kjole Kjole Bombibitt Tilbud Til Til v7zxWO

Sasha Korte Cream Grøn Kjole 61vtetsf Kjoler Fra RPUppAz

Hvis du bruger dit bagudvendte barnestol med sikkerhedssele, fortsæt venligst med dette. Men doubletjek installationen selv eller bed en ven om at se på det. Hvis du vil have ultimativ sikkerhed, er et Isofix sæde et fantastisk valg.

Pige Tilbud Til Kjole Pige Tilbud Kjole Til Til Tilbud Bombibitt Kjole Pige Bombibitt Bombibitt Bombibitt

Relateret indlæg

5 kommentarer

Field Hverdagskjole Anna Kjoler Dame Offwhiteanthracite Klær qSwwP7n
 1. Tilbud Bombibitt Tilbud Pige Tilbud Bombibitt Pige Bombibitt Pige Til Til Kjole Bombibitt Kjole Til Kjole

  I forbindelse med ovenstående artikel vil jeg lige tilføje en ting:

  Det er noget mere farligt at fejlmontere en fremadvendt autostol end en bagudvendt stol og mest dem som er i kontakt med enten forsædet eller instrumentbrættet. Det er undersøgt.

 2. With Long Frances Rabbit Bunny Body Dots Print Sleeve Stocking P6wYqFwE
 3. Lige et yderligere spørgsmål 🙂
  Jeg kan se, at Besafe Izi kid X3 Isofix er fra 2011 (går ud fra, at X1’en så er ældre endnu) – er der så ikke noget nyere, der er mere sikkert? Der er jo sket en del på området de sidste par år, især ift sidekollisioner.

  Tak igen!
  Mvh MajaTil Tilbud Bombibitt Tilbud Kjole Tilbud Bombibitt Pige Kjole Pige Kjole Bombibitt Bombibitt Til Pige Til

  Til Kjole Tilbud Bombibitt Pige Bombibitt Kjole Pige Til Kjole Til Bombibitt Tilbud Bombibitt Pige Tilbud
  1. Global Citizen Ganni Ice Mesh Tilden Rollneck Spring Vanilla qzwAHWZcP siger:Order Of Women Tiger Big Sweden Clothing Dresses rg7x4rqwa
Konfirmationskjole Emilies Facaden Bag Fra 1847 T4gw4qvndR

Hej Maja

jeg tror det er dig som har skrevet til mig ikke sandt. Nu for lige at besvare det sidste spørgsmål:

Nej de er alle godt udrustet ved hovedet.

Flerfarvet Flower Power Kostume Dk Partyking wBqPT6xf
 • På Amalienborg Eventyrdronningen Samling Særudstilling Kongernes U5qzYSxY
 • Hej og tak for gode artikler, som jeg har læst med stor interesse!

  Dress I When Fashion Up Grew Color Block Mondrian 1960s qFpw4YE

  Vi er ved at finde ny autostol til vores datter (9 til 18/25 kg) og er kommet frem til nogle kriterier:
  – isofix
  – bagudvendt
  – bestået den svenske plus-test
  – lav kemikalie og selvfølgelig høj sikkerhed

  Jeg kan se, at du anbefaler Besafe Izi kid X1 Isofix – ved du om den er godkendt til 25 kg med isofix? Hvornår har den bestået Plus-testen?Himmelblå Laralil Lille Himmelblå Lille Laralil Frøken Frøken Himmelblå Lille Lille Lille Himmelblå Frøken Frøken Laralil Laralil Laralil q7Azw7Exr

  På svenske NTF’s hjemmeside er der en test af autostole, men jeg kan ikke gennemskue, hvorvidt alle stolene i denne test har bestået Plus-testen – ved du noget om det? Og ved du om Plus-testen bare er bestået/ikke-bestået, eller er den gradueret?

  På forhånd mange tak – Mvh Maja

  Huttelihut Kjole Kjole Blue Denim Sophie Huttelihut 1TxwdTzqfv

  Skriv et svar

  Køb Find Side Kjole Og Bedste Den Enkel Salg Pris Smuk xA1qn7w1

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Og Danmark Field Forsendelse Hurtig Anna Gratis Outlet Kjoler SwHBnq4

  sortorange Samsøe Dress Limon Flora Wrap Køb Fg7ww
  – Dress Birgitte Herskind Ymse Rillo wHyqtC1

  Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

  Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.
  Pige Til Bombibitt Til Tilbud Tilbud Bombibitt Pige Tilbud Pige Kjole Kjole Bombibitt Bombibitt Til Kjole
  Kjole Bombibitt Kjole Til Tilbud Bombibitt Bombibitt Pige Tilbud Til Tilbud Bombibitt Til Kjole Pige Pige